нафтогазовий глосарій/словник Thread poster: Dennis Schedrivy
|
Доброго дня! Хочу спитати, чи не може хтось порекомендувати якийсь нормальний ресурс, словник або тому подібне по нафтогазовій тематиці. В мене щось таке на компі є, але зовсім дохле, для нормальної роботи не достатнє. В мережі шукав, але нічого не знайшов. Буду вдячний за будь-які поради. | | | Oleg Delendyk Ukraine Local time: 06:30 Ingiriisi to Russian + ... ДСТУ 3437-96 | Sep 20, 2011 |
Dennis Schedrivy wrote:
Доброго дня! Хочу спитати, чи не може хтось порекомендувати якийсь нормальний ресурс, словник або тому подібне по нафтогазовій тематиці. В мене щось таке на компі є, але зовсім дохле, для нормальної роботи не достатнє. В мережі шукав, але нічого не знайшов. Буду вдячний за будь-які поради.
Нафтопродукти. Терміни та визначення.
Містить терміни 5 мовами. Можна придбати в магазині стандартів у Києві. | | | Oleksandr Ivanov Ukraine Local time: 06:30 Member (2008) Ingiriisi to Ukrainian + ... Галузевий Нормативно-термінологічний центр нафтогазо | Sep 22, 2011 |
У Харкові працює Галузевий Нормативно-термінологічний центр нафтогазового комплексу (я так розумію, що це один із підрозділів ДК «Укртрансгаз») — http://msu.kharkov.ua/tc/ukr/index.html.
Я часто користуюся їхніми статтями, прац�... See more У Харкові працює Галузевий Нормативно-термінологічний центр нафтогазового комплексу (я так розумію, що це один із підрозділів ДК «Укртрансгаз») — http://msu.kharkov.ua/tc/ukr/index.html.
Я часто користуюся їхніми статтями, працюючи над перекладами з метрології чи транспортування газу. Вони розробили власний електронний словник, яким, начебто, користуються в «Нафтогазі», але на сайті, на жаль, немає ніякої інформації про те, як його купити.
P.S. Виявляється, їхні словники можна придбати в Харкові (вул. Маршала Конєва 16) або замовити післяплатою.
[Edited at 2011-09-22 11:28 GMT] ▲ Collapse | | | Post removed: This post was hidden by a moderator or staff member because it was not in line with site rule |
|
Lilia_vertaler Netherlands Local time: 05:30 Ingiriisi to Russian + ...
Гадаю, що в кожного перекладача, який працює у цьому полі, є і ТМ і словники. Але такі словники, як правило, створювалися в рамках певного проекту і не належать перекладачам. | | | Dmytro Rachek Ukraine Local time: 06:30 Ukrainian to Ingiriisi + ... Український Словник | Jan 21, 2016 |
Приєднуйтесь до проекту Словничок по створенню найбільшого у світі англо-українсько-англійського словника онлайн на slovnychok.com.ua. Вже понад 60 тис слів.
[Edited at 2016-01-21 17:54 GMT] | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » нафтогазовий глосарій/словник Protemos translation business management system | Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
| Pastey | Your smart companion app
Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.
Find out more » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |