Strojový překlad pro zasmání Thread poster: Stanislav Pokorny
|
Nezřídka vídáme výsledky strojového překladu, nad kterými se od srdce zasmějeme. Níže uvádím spíše smutný příklad. Smutný zejména z toho důvodu, že se jedná o překlad webových stránek jedné americké překladatelské agentury, a to přímo v rubrice "Profesionální lidský překlad".
rychlé a přesné překlady ve více než 141 jazyky
Protože tvoje firma má pověst a finanční bezpečnosti je v sázce , výběr dobrou pověst a profesionálníslužby pro dokument překlad je kritický . Jak se globální trh stane konkurenceschopnějším , worldlingo chápe důležitost komunikace Vaše zpráva jasně a přesně . S oddaného týmuvysoce kvalifikovaných tlumočníků , worldlingo může převést vaše dokumenty do nad 141 jazyky .
kvalifikovaný rodilý řečeno překladatelé
Naše vysoce kvalifikovaní profesionální překladatelé jsou kvalifikováni , dvojjazyčné rodilých mluvčích . Jsou vybrányna základě svých zkušeností a zvláštních oblastí odborných znalostí . Naše důkladné výběrového procesu zajišťuje dodámeslužbu , která splňuje vaše očekávání . To nám umožňuje poskytnout vám nejvyšší možnýjazykové Kvalita V současné kulturníkontext . Každý vyplněný worldlingo překlad je dvojité kontroly kvality a korektor a editorpřed dodáme konečného dokumentu .
Důvěrnost a důvěry
Všechny worldlingo překladatelů vázány komerční důvěrnost a firemní informace dohody . worldlingo bere důvěrnosti a bezpečnosti velmi vážně . VŠECHNY překlady zůstat důvěrné .
Nabízíme . . .
Rychle , přesné překlady dokumentů k dispozici po celém světě - 24 hodin denně 7 dní v týdnu , 52 týdnů roku !
Zkušení , nativní mluvící překladatelů přes 141 jazyky
Překlad zprávy o pokroku dostupné a přístupné on - line
paměť překladu do ti ušetřit čas a peníze v budoucnosti
Překlad Asset Management Řešení pro snížení nákladů a dosažení rychleji doby obrátek
Aby vašeho překladu online nyní nebo ať citát
Můžeš dostat okamžik nabídku předložit dokumentu pro překlad nebo požádat o další informace pomocíOnline objednávka ( Nahoře vpravo ) . Alternativně můžete Zavolejte nám na níže uvedených čísel : | | | Bezplatný strojový překlad | Dec 22, 2011 |
[quote]Stanislav Pokorny wrote:
Nezřídka vídáme výsledky strojového překladu, nad kterými se od srdce zasmějeme. Níže uvádím spíše smutný příklad. Smutný zejména z toho důvodu, že se jedná o překlad webových stránek jedné americké překladatelské agentury, a to přímo v rubrice "Profesionální lidský překlad".
[quote]
Wordlingo nabízí bezplatné API pro CAT nástroje. Využívává jej i Wordfast Classic.
Google a Bing vyžadují na rozdíl od Wordlingo registraci a získání klíče pro využívání služby.
Z těchto tří služeb, které nabízejí překlad s češtinou má všeobecně nejvyšší úroveň GT, se zaměřním na SW to je Bing (Microsofort Translator) a nejnižší (ale nějaký překlad) úroveň má Wordlingo. Nabídku každého nástroje, i toho nejlepšího, je nutno vždy upravit.
Použití strojového překlad na propagaci vlastních webovýcg stránek je velmi nevhodné. Je ale zdarma a já proto také používám GoogleTranslate.
Nabízet "profesionální lidský překlad" pomocí strojového překladu svědčí o tom, že Wordligo nespolupracuje s českými překladateli.
Webové stránky "jedné americké překladatelské agentury" jsem nyní nenavšťivil. Uvádím to, co jsem jsem věděl před dvěma měsíci.
Milan
Vánoční pozdrav:
http://www.condak.net/about/ova2011-12/cs/00.html | | | Zbynek Taborsky Czech Republic Local time: 14:42 Ingiriisi to Czech + ... SITE LOCALIZER "...ti ušetřit čas a peníze v budoucnosti..." | Dec 22, 2011 |
No, nejsem si tak úplně jistý... | | | Vladimír Hoffman Slovakia Local time: 14:42 Member (2009) Ingiriisi to Slovak + ... No, su aj smutnejsie veci | Dec 23, 2011 |
Prave som si pozeral ponuky na PROZ, urgentny technicky preklad s odovzdavackou na Stedry den (!), cena 0,04 centa za slovo (10 EUR za normo) a ono na to zareaguje 6 ludi:-((( | |
|
|
Stanislav Pokorny Czech Republic Local time: 14:42 Ingiriisi to Czech + ... TOPIC STARTER
Milan Condak wrote:
Nabízet "profesionální lidský překlad" pomocí strojového překladu svědčí o tom, že Wordligo nespolupracuje s českými překladateli.
Promiňte, Milane, ale myslím, že jste trochu vedle. Především to svědčí o tom, že tato agentura je přinejmenším velmi neprofesionální. Když už používám strojový překlad na vlastní stránky věnované překladatelským službám, ať již k propagaci API nebo z libovolného jiného důvodu, tak z tohoto strojového překladu přeci vyjmu alespoň stránku věnovanou profesionálnímu lidskému překladu.
Já v tom spatřuji přinejlepším pěkný paradox. Připomíná mi to situaci, kdy nabízím ruční mytí, čištění a nablýskání luxusních aut a službu propaguji tlampačem z ušpiněného Wartburgu. | | | Stanislav Pokorny Czech Republic Local time: 14:42 Ingiriisi to Czech + ... TOPIC STARTER
Vladimír Hoffman wrote:
Prave som si pozeral ponuky na PROZ, urgentny technicky preklad s odovzdavackou na Stedry den (!), cena 0,04 centa za slovo (10 EUR za normo) a ono na to zareaguje 6 ludi:-(((
Před čtyřmi lety pan Suchánek upozornil na identickou situaci zde. Historie se opakuje. Bohužel... | | | Vladimír Hoffman Slovakia Local time: 14:42 Member (2009) Ingiriisi to Slovak + ... Mne ani nevadi ta cena, | Dec 23, 2011 |
aj ked pred 4 rokmi to bolo fakt dost malo /v krize holt leteli ceny dole/. Ale rychly technicky preklad s odovzdavackou na Stedry den za taku cenu, to je absurdne.
No nic, vlastne mi to moze byt jedno, aj tak by som do toho nesiel bez ohladu na cenu. Len je mi, ktovie preco, trochu smutno.
Stanislav Pokorny wrote:
Vladimír Hoffman wrote:
Prave som si pozeral ponuky na PROZ, urgentny technicky preklad s odovzdavackou na Stedry den (!), cena 0,04 centa za slovo (10 EUR za normo) a ono na to zareaguje 6 ludi:-(((
Před čtyřmi lety pan Suchánek upozornil na identickou situaci zde. Historie se opakuje. Bohužel... | | |
|
|
Vladimír Hoffman Slovakia Local time: 14:42 Member (2009) Ingiriisi to Slovak + ... Tak toto je TAK | Jul 18, 2012 |
strasne, ze to snad nemohol robit ani Google Translator. To snad bude este ten strojovy prekladac, ktory panoval na webe pred GT a proti ktoremu je GT spickovy prekladatelasky software.
| | | There is no moderator assigned specifically to this forum. To report site rules violations or get help, please contact site staff » Strojový překlad pro zasmání Pastey | Your smart companion app
Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.
Find out more » |
| TM-Town | Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business
Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |