This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
Agentura, která provozuje http://mymemory.translated.net/ prodala za týden 500 licencí SDL Trados Studia 2011 Freelance Plus po 299 Euro (běžná cena u ... See more
Agentura, která provozuje http://mymemory.translated.net/ prodala za týden 500 licencí SDL Trados Studia 2011 Freelance Plus po 299 Euro (běžná cena u SDL je 875 Euro)
Když si chtěl Michael Beijer (EN-NL, NL-EN) při svoji registraci u agentury nastavit minimální sazbu 0,12 Euro za slovo, byla změněna na 0,08 Euro za slovo,
a pokud chce získat zakázku na překlad, má si sazbu sám snížit na 0,025 Euro za slovo
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Blanka Salkova Czech Republic Local time: 17:16 Ingiriisi to Czech + ...
--
Oct 11, 2012
Dobrý večer Milane,
o akci jsem věděla, agentura mi poslala e-mail, ale nekoupila jsem, protože už Studio 2011 mám. Doporučená sazba pro češtinu je 0,020 euro za slovo.
Blanka
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Marek Buchtel Czech Republic Local time: 17:16 Member (2005) Ingiriisi to Czech + ...
SITE LOCALIZER
Pravidlo pro fóra číslo 8
Oct 11, 2012
Dobrý večer Milane,
nechci být za protivu, ale o zadavatelích by se nemělo konkrétně diskutovat, natož psát o cenách, které nabízejí (viz Pravidlo pro fóra číslo 8).
Koukám ale, že to téma v angličtině už vesele více než týden funguje, takže u Translated.net to asi nevadí
Pro češtinu ... See more
Dobrý večer Milane,
nechci být za protivu, ale o zadavatelích by se nemělo konkrétně diskutovat, natož psát o cenách, které nabízejí (viz Pravidlo pro fóra číslo 8).
Koukám ale, že to téma v angličtině už vesele více než týden funguje, takže u Translated.net to asi nevadí
Pro češtinu je tuším v systému maximum 0,08 EUR.
Ty doporučené sazby jsou legrační, ale nevím, jestli za ně někdo dělá.
Já jsem pro ně pracoval za celkem přiměřenou cenu (ale už je to pár let).
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value
The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.